Microneedling is een succesvolle anti-aging therapie waarbij er microscopisch kleine gaatjes gemaakt worden in het huidoppervlak.

 

Naarmate de huid ouder wordt produceert deze minder collageen. Daardoor verliest de huid zijn span- en trekkracht en wordt deze slapper. Tevens vetraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid uiteindelijk afneemt. Met microneedling maken we microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van kleine vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang. Zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageen- en elastineproductie. Daarnaast zorgt het ook voor het vernieuwen van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

 

De Mesotherapie serums die hierbij gebruikt worden tijdens het "needlen" worden aanzienlijk beter opgenomen door de huid. Deze hoog gedoseerde medische cocktails van onder andere : anti-oxidanten, aminozuren, mineralen, vitaminen, peptiden, hyaluronzuur... geven een geweldige boost aan uw huid.

 

Needling wordt naast huidverbetering en -verjonging ook toegepast om pigmentatie, haaruitval, littekens en striemen te vervagen.

 

Het is sterk aanbevolen deze needling te combineren met een vitalaserbehandeling.